Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kameruni válogatottat igazolt a Loki

Az eddigi távozók után ma már új szerzeményről tudott beszámolni a DVSC hivatalos weboldala, ugyanis kétszeres kameruni válogatott csatárral kötött négy éves szerződést a Debrecen.

Mengolo_Roka730dvsc.hu

Igaz a transfermarkt.de is kétszeresnek írja, de statisztikájába csak a Burkina Faso elleni barátságos mérkőzést találjuk. Justin Mengolo kameruni, tunéziai, ciprusi, román és bolgár csapatok után kötött ki a cívis városban. Utolsó klubja a bolgár Levski Szófia volt, ahonnan 2016 július elsejével távozott, azóta csapat nélkül tengődött. Kérdéses, hogy mennyire is lesz erősítés Debrecenben.

Íme a hivatalos oldal híre:

“A hét elején érkezett próbajátékra, és teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot Justin Mengolo, aki négyéves szerződést kötött a DVSC-vel.

A 23 éves, kétszeres kameruni válogatott, szélsőként és támadóként is bevethető labdarúgó legutóbb a Levszki Szófia együttesében futballozott, ahol hét mérkőzésen lépett pályára. A 2014/2015-ös szezonban a román élvonalban 28 találkozón, öt Román Kupa- és egy Ligakupa-mérkőzésen játszott a kolozsvári Universitatea színeiben. Előtte egy idényt eltöltött Cipruson is az FC Omonia és a Nea Szalamisz Famaguszta csapatánál.

Justin Mengolo szombaton, a kis Loki elleni edzőmérkőzésen pályára lép.”

Endrődi Dávid