Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Döntetlen a forduló nyitányán

Jól kezdett a Las Palmas és vezetett is, végül nem tudott győzni a forduló nyitómeccsén.

IMG_0001

Hiába volt sokáig jobb a hazai csapat, a Depor mégis ponzot szerzett (forrás: twitter.com/LaLigaEN)

Las Palmas – Deportivo La Coruna 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Ezequiel Garcia (13.), ill. Andone (69.)
Kiállítás: Aythami (77.), ill. –

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulója vette ma este kezdetét, amikor a 10. helyen álló Las Palmas a 15. Deportivót látta vendégül.
Az első nagy helyzetből meg is született a találkozó első gólja! A 13. minutumban Ezequiel Garcia eresztett meg hazai részről egy lövést 16 méterre a vendégek kapujától, a labda pedig miután megpattant, Tyton kapujában landolt (1-0)! Az első játékrész hátralevő részében a hazai együttes uralta a játékot, a Depornak kaput eltaláló lövése sem volt! A Las Palmas többször is tudott kapura lőni, de túl komoly lehetőség már nem alakult ki a szünetig.

A fordulást követően feléledtek a vendégek, melynek meg is lett az eredménye a 69. percben. Ekkor a Depor első kaput eltalaló lövése be is akadt! A gólt Andone szerezte (1-1)! A 77. percben ugyan találatok tekintetében még nem, de létszámot tekintve hátrányba került a Las Palmas, amikor Aythami begyűjtötte a második sárgáját. A Depor jobb lett mezőnyben a második félidőben, viszont az egész meccsen csupán egyszer találta el a vendégcsapat a kaput, ami elég is volt a pontszerzéshez. A pontosztozkodással a két csapat helyzete nem változott a tabellán.

Nagy Dávid