Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roma válogatott védője válaszolt a Chelsea pletykákra

Továbbra is téma a sajtóban a Roma – Chelsea kapcsolat. Ráadásul nem is egy személy kapcsán. Több célpontja is van Contenak és stábjának, ám úgy fest a dolog, hogy mindkettőről letehetnek. 

Rüdiger

Nem titkolt dolog, hogy londoni csapatot irányító ex-Juve tréner fantáziáját igazán birizgálja pár, a Serie A-ban szereplő játékos. Főleg igaz ez a védők tekintetében. Kezdte a sort Koulibalyval (Napoli), majd folytatta Bonuccival (Juventus) és zárta De Vrijel (Lazio).

Zárta? Nem, dehogyis. Csak kivárta a januárt, amikor újra és újra próbálkozhat. Ezúttal az AS Roma csapatát, jobban mondva annak játékosait szemelte ki magának. Elsősorban Manolast gondolta megszerezni, ám ott több problémával is szembesült. Leginkább a konkurenssekkel, mint a PSG és az Inter. Conte pedig aligha kockáztatna meg egy licitháborút. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát jobban körbe kell nézni.

Ezt is tették a kékek és a szemük megakadt a német válogatott játékoson, Antonio Rudigeren. Kézenfekvőbbnek is tűnt az ő személye. Olcsóbb megoldás lehetett volna. Lehetett volna… Hogy miért feltételes mód?

“Chelsea? Conte egy nagyszerű edző, ennyit mondhatok. Ám a maradok Rómában. Címekért harcolunk.” 

Ezért. Rüdiger nem volt rest azonnal cáfolni azokat a pletykákat, miszerint a jelenlegi PL listavezetőhöz igazol. Ráadásul a Skynak mondta ezt el, ők pedig aligha hoznak le valótlan nyilatkozatokat.

Szerző: Borbély Szabolcs