Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bacsa Patrik az NBII-ben folytatja! – hivatalos

Korábban felröppentek olyan hírek Bacsa Patrikkal kapcsolatban, hogy a Puskás Akadémiában folytathatja pályafutását. Nos, ez a transzfer végül nem történt meg, és a közeljövőben biztosan nem is fog, mivel a 24 esztendős támadó a Kisvárdához került kölcsönbe. 

bacsa_mlszhu_0

Bacsa Patrik azonban a szezon végezte után akár végleg csatlakozhat a másodosztályú együtteshez, mivel a Kisvárdának opciós joga van a megvásárlásához – számolt be róla a klub hivatalos weboldala. A DVTK-tól érkezett futballista minden bizonnyal komoly erőssége lesz az NBII-ben szereplő együttesnek, hiszen komoly élvonalbeli rutinnal rendelkezik. 

Bacsa Patrik mindössze 17 éves volt, amikor a 2009/2010-es idényben bemutatkozhatott a Diósgyőr legjobbjai között. Az ifjú csatár szépen lassan a klub meghatározó játékosává vált. Az NBI-ben összesen 145 mérkőzésen léphetett pályára a gárda színeiben, melyek során 24 alkalommal volt eredményes illetve 14 gólpasszt is kiosztott a társai között. 

person_photo

Szintén Kisvárdán folytatja karrierjét Horváth Adrián, aki legutóbb a szintén élvonalbeli Gyirmótnál rúghatta a bőrt. A gyirmóti alakulat mellett futballozhatott még az NBI-ben a Budapest Honvéd és a Pécs színeiben is. Összesen 129 találkozón jutott szóhoz a legfelsőbb osztályban a 29 esztendős védekező középpályás, ezeken pedig 2 gólig jutott.