Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megműtötték a Hull City védőjét a horror baleset után – videóval

Tegnap este a Chelsea 2-0-ra verte a Hull Cityt, viszont egy szomorú eset is történt a pályán. A meccs 13. percében Gary Cahill és Ryan Mason összefejelt, ami után a Hull City védőjét kórházba szállították és megműtötték. 

757515_1-590x330

Forrás: sportnewshome.com

A védőt a baleset után még 8 percig oxigénmaszkkal lélegeztették, aztán rögtön kórházba szállították. Masonnek megrepedt a koponyája, ami miatt meg is kellett műteni. A brit sajtó az elején olyan híreket közölt a játékosról, hogy válságos az állapota, és az életéért küzdenek az orvosok. A műtét után viszont sokkal biztatóbb híreket közölt a klub.

“Ryan állapota stabil, és úgy tűnik néhány napot még a kórházban kell maradnia.” – adta ki közleményben a Hull City. “A klubnál minden őszinte háláját fejezi ki azoknak, akik fantasztikus munkát végeztek és tökéletesen ellátták Ryant mind a sürgősségi, mind a neurológiai osztályon.”

Masont a londoni St. Mary Kórházban ápolják. A klub ma újabb jelentést ad ki az állapotáról.

Az összefejelés után mindkét játékos sokáig volt a földön, de Cahill folytatni tudta a játékot, aki szintén minden jót és mihamarabbi felépülést kíván a játékosnak, ahogy a futballvilágból sokan aggódnak a védőért.

Az eset a videón megtekinthető, de erős képsorokat tartalmaz: