Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVTK: Távozik a szélső hátvéd!

A 2016/2017-es bajnoki kiírás első fele nem sikerült túlságosan fényesre a Horváth Ferenc által irányított Diósgyőri VTK számára. Bár a miskolci gárda biztatóan kezdte a szezont, viszont a Ferencváros elleni zakót követően jócskán megtört a csapat kezdetleges lendülete. Ennek tükrében a vezetőség mindent megtesz azért, hogy a keret megerősödjön. Azonban komoly távozó már akadt Bognár István személyében, aki ugyebár a Fradihoz igazolt. Nos, a klub újabb játékosától vehetett búcsút. 

278492_nemeth_milan_diosgyor

A DVTK és Németh Milán közös megegyezéssel szerződést bontott – számolt be róla a csapat hivatalos honlapja. A több poszton is bevethető 28 esztendős labdarúgó kettő és fél esztendőt követően távozott a Diósgyőrtől. 

Németh Milán 2014 nyarán a Lombard Pápától érkezett a Diósgyőri VTK-hoz. A miskolci alakulatban eltöltött időszaka nem sikerült túl fényesen, mivel rengeteg sérülés hátráltatta a folyamatos játékban. A magyar élvonalban összesen 30 mérkőzésen jutott szóhoz a DVTK színeiben, melyek során 1 alkalommal volt eredményes. 

Kép forrása: dvtk.eu

Németh Boldizsár