Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nikolics után újabb magyar igazolhat az MLS-be

Németh Krisztián után a télen újabb magyar válogatott labdarúgó szerződött az USA-ba, hogy kipróbálja magát az MLS-ben. Nyilván nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ő Nemanja Nikolics. Könnyen lehet azonban, hogy magyaros derbi is lehet a 2017-esz szezonban, ehhez egy sikeres próbajátékra van szüksége Filkor Attilának. 

filkor540

Mekkora tehetség volt Filkor Attila…

Az ősszel még Gyirmóton focizó irányító középpályás jelenleg szabadon igazolható, s a Vancouver Whitesaps teszteli.  Az együttes hivatalos twitter oldalán olvasható, miszerint Isaiah Hudson, Ross Jenkins, Daniel Lovitz és David Templeton mellett a walesi edzőtáborban ott van Filkor Attila is. A magyar játékos rövidesen a Cardiff City elleni felkészülési mérkőzésen bizonyíthat majd az edzések mellett.

Még hogy Nicolas Anelka a nagy vándormadár!? Akkor kérem Ön még nem látta a 28 esztendős korábbi 7-szeres válogatott labdarúgó pályatörténetét. Az MTK-ból induló tehetség egészen groteszk módon Máltára ment fiatalon légiósnak, majd lett az olasz Inter labdarúgója. Hatalmas tehetségként kezelték, ám végül kölcsönszerződések tömkelege kísérte pályafutását. Elvitte a Grosetto, a Sassuolo és a Gallipoli, míg nem az AC Milan lecsapott rá 1 millió euró ellenében. Milánón belül váltott klubot, majd újabb és újabb öltöző következett. Először a Triestina vitte el kölcsönbe, majd jött a Livorno, a Bari és a Pro Vercelli. Filkor országot is váltott, a francia Chateauroux is kikölcsönözte, majd pedig jött az olasz Avellion, míg nem az AC Milan öt év után 2015-ben kiszállt a közös üzletből. Az egykori nagy ígéret 27 esztendősen hazatért, és az Újpest mezét öltötte magára, melyet nyáron az újonc Gyirmótéra váltott. Most pedig jöhet egy új állomás, kérdés, hogy Whitecaps mezben a világ túlsó felén, vagy valahol másutt.