Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Még megnyerhetjük a bajnokságot” – Mustafi

Az angol élvonalban (Premier League) szereplő Arsenal hétvégén rangadót bukott a Chelsea ellen a bajnokságban, így igen távol került a bajnoki címtől, hiszen immár tizenkét pontos hátrányban vannak a listavezető kékekkel szemben. Mindazonáltal az “ágyúsok” német középhátvédje, Shkodran Mustafi még nem hajlandó lemondani a trófeáról.

Shkodran-Mustafi-763034Mustafi nem adja fel (fotó: Daily Express)

Mustafi a Sky Sports News-nak beszélt arról, hogyan is gondolkodik jelenleg az Arsenal bajnoki álmairól azok után, hogy zsinórban kétszer kaptak ki a Premier League-ben. Ugyanis a Chelsea elleni derbit megelőzően még a Watfordtól is vereséget szenvedtek, ráadásul odahaza.

“A Watford elleni hazai vereség tényleg nagyon csalódást keltő volt” – fogalmazott a német, aki a “Lódarazsak” elleni meccset megelőzően még elmondhatta magáról, hogy vele a kezdőben még nem kapott ki a piros-fehér gárda ebben a szezonban. – “Későn ébredtünk, két gyors gólt kaptunk, ezután pedig már nagyon nehéz volt visszajönni. A Chelsea elleni vesztes meccs szintén nagyon fájó, de az egy teljesen másféle mérkőzés volt. Tudtuk, hogy a Stamford Bridge-en nagyon nehéz lesz, de azt is tudtuk, hogy ennek ellenére képesek vagyunk nyerni. De azt gondolom, végül nem tettünk eleget a sikerért.”

Hiába a tizenkét pontos hátrány, Mustafi továbbra is az első hely megszerzését tekinti a csapat céljának.

“Nyilván innen már nehezebbnek tűnik a dolog, de hiszek benne, hogy még megnyerhetjük a bajnokságot” – mondta a középhátvéd. – “Nem adom fel! Amíg lehetséges, harcolunk a bajnoki címért, és majd a végén kiderül, elég szerencsések és elég jók voltunk-e a célok eléréséhez vagy sem…”

Az “ágyúsok” hétvégén nyerhetőnek tűnő meccsen javíthatnak, ugyanis hazai pályán fogadják a kiesőhelyen tanyázó Hull City csapatát.

Szerző: Draskovics Tamás