Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A Real Madrid legyűrte a Napolit! – videóval

A Zinedine Zidane által irányított Real Madrid a Maurizio Sarri vezette S.S.C. Napolit látta vendégül a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A találkozó végén a hazaiak örülhettek. A madridiak egy-két kisebb megingást leszámítva összességében végig uralták a mérkőzést, vagyis megérdemelten diadalmaskodtak a nápolyiakkal szemben. 

2441729_w1

A találkozó első komolyabb helyzetéig még egy percet sem kellett várni, amelyet a hazai együttes javára jegyezhettünk fel. Cristiano Ronaldo átadása után Karim Benzema előtt adódott lehetőség, amit végül nem tudott gólra váltani, mivel Reina bravúrral hárította a lövését. A 8. minutumban a vendég gárda megszerezte a vezetést! Keylor Navas túlságosan messze tartózkodott a kapujától, amelyet Lorenzo Insigne remekül felmért, és távolról gyönyörű találatot akasztott az ellenfél hálójába, a gólpasszt pedig Marek Hamsík adta. A 19. percben egyenlíteni tudtak a hazaiak, Dani Carvajal remek beadását követően Karim Benzema bólintott a kapuba. A 42. minutumban ismételten a francia csatár került ordító ziccerbe, amelyet végül nem tudott gólra váltani, hiszen a kísérlete a lécen csattant. 

A szünetet követően rendkívül gyorsan megfordította a találkozó állását a Real Madrid! A 49. percben Cristiano Ronaldo passza után Toni Kroos volt eredményes. Az 53. minutumban Marcelo eresztett meg egy távoli löketet, amely kevéssel ugyan, de végül elszállt a léc fölött. Egy perccel sokkal később növelni tudta előnyét a “királyi gárda”, Raul Albiol nem túl fényes felszabadítását követően Casemiro akasztott egy káprázatos bombagólt Reina kapujába. A 68. minutumban a Napoli közel járt a szépítéshez, Callejón átadása után Mertens előtt adódott komoly ziccer, amit végül elpuskázott a belga támadó. A 73. percben James Rodriguez került helyzetbe, ám az akciót nem tudta gólra váltani, mivel Reina résen volt és védte a lövését. 

Real Madrid – S.S.C. Napoli 3-1 (1-1)
Helyszín:
Santiago Bernabéu
Gólszerzők:
Benzema(19.), Kroos(49.), Casemiro(54.) ill. Insigne(8.)
Sárga: Ramos(17.), Modric(52.) ill. Zielinski(38.), Mertens(76.)

Kiállítás: 

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos(Pepe 71.), Varane, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – James(Vázquez 76.), Benzema(Morata 82.), Ronaldo. Vezetőedző: Zinedine Zidane.

S.S.C. Napoli: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Zielinski(Allan 75.), Diawara, Hamsík(Milik 83.) – Callejón, Mertens, Insigne. Vezetőedző: Maurizio Sarri. 

https://www.youtube.com/watch?v=zElDuzacU4E

https://www.youtube.com/watch?v=z0GoWJnmW6g

https://www.youtube.com/watch?v=nF0BMwGTeiY

https://www.youtube.com/watch?v=VurTf2ESSWg