Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann tippje nem jött be…

Antoine Griezmann a FIFA-nak adott nyilatkozatában jelezte, jól érzi magát Madridban, így talán kevésbé valószínű, hogy a Manchester Unitedhez igazol – épp ezért volt alkalma arra is, hogy kicsit terelje a témát. Saját Twitter-oldalán megpróbálta megjósolni a tegnap esti PSG-Barca meccs eredményét.

Club Atletico de Madrid v Elche: La Liga

Érdekes meccs volt a tegnapi Griezmann számára, elvégre egy francia csapat találkozott az ő nagy riválisukkal, a Barcelonával. Az Atletico támadója hivatalos oldalán úgy tippelt, hogy 1-1-es döntetlen lehet, a gólokat pedig Messi és Cavani szerezhetik. Habár ez nem tűnt ésszerűtlen elgondolásnak, a valóság végül egészen máshogy alakult…

A PSG 4-0-ra megsemmisítette a La Liga címvédőjét, ezt pedig már a humoruknál lévő szurkolók sem hagyhatták szó nélkül. Kommentek árasztották el Griezmann posztját, amire jött is a válasz: “Nem sok hiányzott…” – jött a reakció. A madridi gólvágó ugyan az eredményt közel sem találta el, de Cavani kapcsán jónak bizonyult a megérzése. Barcelonában bizonyára jobban örültek volna, ha orákulumként a jövőbe lát a francia – nem így lett.