Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Senkinek sem kívánom…”

Mervó Bence 2016 tavaszán került a Slask Wroclaw csapatához a Siontól kölcsönbe, amíg tavasszal rugdosta a gólokat, s rendre pályára is lépett, ősszel már többször kimaradt, ugyanis nem voltak megelégedve formájával. Télen szóba került, hogy esetleg egy fél évet eltölt a Haladásnál, hogy összeszedje magát, de az egészből nem lett semmi. Végül a mai napon érdekes információkat posztolt a Facebookon:

mervo-bence-slask-wroclaw_1q1t01vet5gw01mz5c7rrg98pfMervó amikor a Slask játékosa lett nagy volt az öröm.

Senkinek sem kívánom az olyan nehéz búcsút, amely ma történt az öltözőben köztem és a Slask Wroclaw edzője, játékosai, barátaim között. Visszahívott az FC Sion Svájcba, azaz egy év után itt hagyom Lengyelországot – nagyon sok szép emlékkel és azzal a tudattal, hogy ez is egy fontos állomása volt játékos pályafutásomnak. Mindent nagyon köszönök neked, Wroclaw! Barátaim, soha nem felejtelek el titeket. A célom pedig továbbra is ugyanaz, mint Buzz Lightyear-nek a Toy Storyban: “A végtelenbe és tovább!”

Tehát a magyar csatár elhagyta Lengyelországot s visszatért Svájcba. A kérdés az, hogy vajh mennyi lehetőséget kap majd, hiszen pont azért adták kölcsön, mert kevésszer vetették volna be.

Endrődi Dávid