Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Czvitkovics az NB II-ben

Ha belegondolunk annyira nem is meglepetés, hogy Czvitkovics Péter a Siófok labdarúgója lehet a tavaszi idénytől. Az elmúlt két évben a Vasas kötelékébe tartozó középpályás ugyanis a Kubala Akadémián edzősködött, s a siófoki tulajdonosok az akadémia alapítói.

czvitvasasfc.hu

A Siófok amúgy is amolyan Vasas fiókcsapatként is működnek, hiszen több focista is van onnan kölcsönben. Czingráber Máté, Szilágyi Zoltán, Kovács Dávid, Nagy Richárd mind-mind a Vasas játékosa, illetve korábban onnan érkezett véglegesen Nagy Dániel és Gál Mátyás is. Az újabb szerzemény Czvitkovics Péter lehet, akit már mindenki Gyirmóton látott. Urbányi István is elmondta, hogy számítana a középpályásra. Azzal, hogy a 34 éves középpályás Siófokra szerződik, valószínűleg le is zárta NB I-es pályafutását, melyen 326 élvonalbeli meccs és 64 gól tett ki.

Valószínűleg Czvitkovics így már pályafutása utáni időszakra is gondol, hiszen az utóbbi időben többször megsérült, s ezen idő alatt a Kubala Akadémián edzősködhetett. Talán (igaz ez nincs megerősítve, csak fikció) így az ottani munkáját is folytathatja, s a későbbiekben, ha egyszer abbahagyja a focit, főállású edzőként is alkalmazhatják.

Endrődi Dávid