Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európa-liga: Pályán a Man.United, Roma, Spurs trió – előzetes

A Bajnokok Ligája után az Európa-liga küzdelmei is folytatódnak. Az egyenes kieséses szakaszban oda-visszavágós párharcon dől el a csapatok sorsa. A cél a nyolcaddöntőbe jutás, tehát ebben a pillanatban még 32 klub bizakodhat abban, hogy ott lesz a Stockholmi fináléban. A legesélyesebb erre a címben is említett három klub, a Tottenham, Roma, Manchester United trió, ám a többieket sem kell leírnunk, hiszen a mezőnyt olyan csapatok ékesítik, mint a Shakhtar Donetsk, a Zenit, a Villareal, vagy éppen az Ajax és akkor még csak párat soroltunk fel. Magyaros sikerért is szoríthatunk, hiszen Korhut Mihállyal a fedélzetén ott van a Hapoel Be’er Sheva a mezőnyben, illetve a Legia Warszawa friss igazolása Nagy Dominik is szóhoz juthat, amennyiben edzője úgy dönt.

Névtelen-1

17:00 FK Krasnodar – Fenerbahce (Digi Sport 1)

Az időeltolódás végett Oroszországban rajtol az Európa-Liga egyenes kieséses szakasza. A párharc remélhetőleg politikai értelemben semleges marad.

19:00 Olympiakos Pireus – Osmanlispor
19:00 Mönchengladbach – Fiorentina (Digi Sport 1)
19:00 Ludogorets – FC Kobenhavn
19:00 Celta Vigo – Shakhtar Donetsk (Digi Sport 2)
19:00 Astra Giurgiu – Genk
19:00 FK Rostov – Sparta Praha
19:00 Gent – Tottenham (Digi Sport 2)
19:00 Alkmaar – Lyon

A 19 órakor kezdődő meccsek közül talán a három legjobb párharcot választotta ki a Digi Sport, igaz a Lyon hollandiai vendégjátéka sem ígérkezik rossznak. A Spurs Belgiumba, a Fiorentina Németországba, míg a Shakhtar Donetsk Spanyolországban vendégszerepel majd az odavágók során. A 21 órakor kezdődő meccsek kínálata még érdekesebb, valószínüleg kézbe kell majd venni a távirányítót, ha nem akar

21:05 Manchester United – St. Etienne (RTL II)
21:05 Athletic Bilbao – APOEL Nikosia
21:05 Legia Warszawa – Ajax (Digi Sport 2)
21:05 Anderlecht – Zenit Szentpétervár
21:05 Villarreal – AS Roma (Digi Sport 1)
21:05 Hapoel Be’er Sheva – Besiktas
21:05 PAOK Saloniki – Schalke 04 (Digi Sport 3)