Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Vida Kristopher Best of 2016! – gólok és gólpasszok

A hétvégén nem csak hazánkban, de északi szomszédunknál is folytatódik a honi élvonal, a szlovák Fortuna liga, melynek mezőnyében érdekelt egy magyar klub, az FC DAC 1904, tehát a Dunaszerdahely. A csapat László Csaba vezérletével harcol a bajnokságban és a kupában, a fedélzeten több magyar labdarúgóval.  Nemsokára újra felcsendül a “Nélküled” című dal, melyet hazánkban határon innen és túl minden magyar sportbarát ismer. Addig pedig melegítsünk a csapat korábbi magyar utánpótlás-válogatott labdarúgójának Vida Kristophernek a legszebb 2016-os megmozdulásaival. Gólok, és gólpasszok következnek.

FotorCreated

Vida Kristopher a tél folyamán a közösségi médiában is roppant aktív volt, januárban elindította saját sportolói oldalát (KATT), melyen rendszeres és exkluzív tartalmakat közöl önmaga és a csapat mindennapjairól. Legutóbbi posztjában ezt írta – “Hétvégén folytatódik a Fortuna liga, ellenfelünk a FO ŽP Šport Podbrezová csapata lesz. Ezzel a videóval búcsúzom 2016-tól és bízom benne, hogy idén is gólokkal, gólpasszokkal és jó játékkal tudom majd segíteni csapatomat az FC DAC 1904-et! #HajráDAC

A 21 esztendős szélső középpályással a FociClub.hu pénteken exkluzív interjút közöl a tavaszi bajnoki rajt margóján.

Hogy mit láthatunk a Videón?

Nos, Kristopher a 2016-os esztendő első részében még a holland élvonalban érdekelt De Graafschap színeiben szerepelt, majd a csapat élvonalbeli búcsúját követően szerződött Dunaszerdahelyre és lett a DAC labdarúgója. Debütáló meccsén hatalmas gólt lőtt, melyet később a hónap góljának is megválasztottak Szlovákiában, míg az őszi szezon remek formában zárta, az új stadionban eddig mindegyik meccsen gólt szerzett, vagy gólpasszt adott.

1. Gólpassz a Maastricht elleni holland osztályozó meccsen (2016.05.13.)
2. Gól a Maastricht elleni holland osztályozó meccsen (2016.05.13.)
3. Gól a Zilina elleni debütáló meccsen (2016.07.17) – a hónap gólja lett Szlovákiában
4. Gólpassz a Trencin elleni stadionavatón (2016.11.19.)
5. Győztes gól az új stadionban a Michalovce elleni bajnokin (2016.11.26.)
6. Győztes gól a Zlaté Moravce elleni őszi zárómeccsen (2016.12.10.)

Vida Kristopher – Gólok és gólpasszok 2016-ból