Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Chilében tüntetést szerveznek Alexis Sánchez maradása ellen!

Chilében tömeges tüntetést szerveződik március 1-jére amellett kiállva, hogy Alexis Sánchez ne maradjon jelenlegi klubjánál, az Arsenalnál!
(Kép: skysports.com)
Chilei futballszurkolók tömeges tüntetést, pontosabban felvonulást terveznek március elsejére az ország fővárosába, Santiagoba, annak érdekében hogy kifejezzék nemtetszésüket Alexis Sánchez és az Arsenal “házasságát” illetően. Sánchez szülőhazájában ugyanis szeretnék, hogy a 28 esztendős klasszis távozna az “ágyúsoktól”.
“A chileieknek elegük van abból, hogy legjobb játékosuk hétről-hétre egyedül küzd a pályán azért, hogy csapata előre léphessen!” – Áll mindez az esemény közleményében, melynek folytatása a következőképpen hangzik: “Nem azt akarjuk, hogy Sánchez a Real Madridban játsszon, vagy esetleg visszatérjen a Barcelonához, az az igazság, azt szeretnénk, hogy egy olyan klubhoz kerüljön, ahol nem lenne egyedül, mert rajta kívül még tízen küzdenek a jobb eredményekért! Ő ugyanis nem érdemli meg, hogy egyedül szenvedjen!”
A Facebookon is meghirdetett ‘Marcha Nacional para que Alexis Sanchez deje el Arsenal’ elnevezésű eseménynek már több ezer érdeklődője van, és péntek délutánra már
ötezernél is többen jelezték részvételüket a felvonuláson.