Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic: “Olyan vagyok mint Indiana Jones!”

Zlatan Ibrahimovic a Manchester United – Saint-Etienne Európa Liga találkozót követően saját magát a mindig minden kalandjában sikeres Indiana Jones-hoz hasonlította.

(Kép: goal.com)

Zlatan Ibrahimovic továbbra sem lassít! Az MU svéd támadója mesterhármassal vette ki a részét csapata Saint-Etienne elleni diadalából. A találkozót követően Ibra találóan jellemezte saját maga teljesítményét. “Az emberek arról ismernek, hogy sok csapatban megfordultam már, és mindig igyekeztem a legjobb tudásom szerint játszani. Akár úgy is mondhatnám, olyan vagyok mint Indiana Jones, hiszen bárhová is mentem, mindig nyertem valamit!” – Fogalmazott Ibrahimovic.

Minden trófea különösen fontos a számomra. Ha itt is (mármint az MU-val) nyerek valamit, akkor én már nagyon boldog leszek!” – Folytatta a svéd támadó, akinek mondata kapcsán azért jegyezzük meg, hogy Ibra már nyert egy trófeát a vörös ördögökkel, mégpedig a szezon eleji Community Shiled-et, amit stílusosan ő maga döntött el a Leicester City ellen még augusztusban; mivel azonban a Manchester United áll még az FA-kupában, az Európa Ligában, valamint döntőre készül az Angol Ligakupában, a svéd jó eséllyel újabb trófeával, vagy trófeákkal gazdagíthatja tovább amúgy sem szegényes gyűjteményét.