Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Keane nincs elragadtatva a Pogba testvérektől

Roy Keane mostanában előszeretettel nyilvánul meg az angol labdarúgással kapcsolatos mindennemű témában – legutóbb az Arsenalt kritizálta a Bayern elleni súlyos 5-1-es vereség miatt -, ezúttal egykori klubjával, a Manchester Uniteddel összefüggésben ejtett néhány szót.

Manchester-Uniteds-Paul-Pogba-and-St-Etiennes-Florentin-Pogba-walk-off-at-half-timeA Pogba tesók félidőben (fotó: Reuters)

A “Vörös Ördögök” csütörtök este Európa-liga-mérkőzésen csaptak össze a francia Saint-Étienne-nel, és bár az első félidőben igencsak szorongatta José Mourinho csapatát a zöld mezes gall alakulat, a második játékrészben már kinyílt az olló a két együttes között, végül a Manchester United 3-0 arányban nyerte meg a meccset (bővebb összefoglalónkat IDE kattintva olvashatjátok).

A találkozó testvérpárharcnak is beillett, ugyanis a manchesterieknél Paul Pogba, míg a Saint-Étienne csapatánál három évvel idősebb bátyja, Florentin volt ott a kezdőcsapatban.
A vörös-fehérek egykori csapatkapitánya, Roy Keane azonban nem volt elragadtatva a Pogba fivérek viselkedésétől, leginkább az zavarta a keménységéről híres ír kiválóságot, hogy a meccs előtt és a félidőben is kedélyesen elbeszélgetett egymással Paul és Florentin.

“Hogy zavart-e a Pogba testvérek viselkedése? Igen” – mondta Keane. – “Paul alapvetően egy szabad szellemű srácnak tűnik, erős karakter. De érzésem szerint beszélgetni a pályán félidőben és a meccs előtt is túlzás volt.”

“Többet beszélgettek kis túlzással, mint én bármelyik testvéremmel az elmúlt öt évben” – jegyezte meg az ex-MU-játékos. – “Nekem ez egy kicsit különös. Mikor elkezdődik a meccs, nem szabad másra koncentrálni, csakis a mérkőzésre! Szóval ez számomra nonszensz. De attól tartok, ilyenek a mai játékosok.”

Szerző: Draskovics Tamás