Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Granada gála a Betis ellen! – videóval

Gólzáporos meccsen nyert  a Granada a Betis ellen, amire kevesen fogadtak volna még a mérkőzés előtt. Eseménydús meccs volt, 5 góllal, és egy dupla kiállítással. 

w_900x700_17214212014

Forrás: laliga.es

Granada – Betis: 4-1 (3-0)
Gólszerzők: Carcela-Gonzales (18.), Ramos (28. 64.), Pereira (33.) ill. Petros (75.)
Sárga lapok: Wakaso (40.), Pereira (55.), Ramos (62.), Agbo (81.) ill. Martin (49.)
Kiállítás:  
Pereira (68.)  ill.  Leiva (68.)

Az egész idénybeli forma után, nem sok jót vártunk a Granadától, de ezen a meccsen szinte mindenkire rácáfoltak. A mérkőzés elején ők birtokolták többet a labdát, de nem nagyon tudtak támadni. Aztán a 18. percben megtört a jég, és meg is szerezték a vezetést.  Wakaso adott pontos labdát Cercela-Gonzalesnek, akinek már csak a kapuba kellett vezetnie a labdát. Innentől ügyesebb volt a hazai csapat, a Betis pedig nem nagyon tudott közel kerülni az ellenfelük kapujához. Ki is használta előnyét a Granada, amikor a 28. percben a második góljukat is meglőtték. Manditól vette el Litri a labdát, majd az érkező Ramos fejére varázsolta azt, aki könnyedén fejelt a hálóba. Nem kellett sokat várni a harmadik gólra sem, egész pontosan a 33. percig. Carcela-Gonzales bombája a kapusról pattant ki, épp Pereira elé, akinek már csak be kellett passzolnia a labdát a hálóba.

A második félidő elején kicsit lelassult az iram. A Betis csak egy Ruben Castro próbálkozásig jutott, és a Granada sem tudott veszélyes helyzetet kialakítani. Aztán a 64. percben a hazai csapat már a negyedik góljánál járt. Ramos kapa meg a labdát a tizenhatoson belül, majd egy igen szerencsés mozdulattal lőtt a kapus mellett a hálóba. A 68. percben a játékvezető egyszerre állított ki két játékost is: Pereira és Leiva mehetet az öltözőbe, miután a két játékos összeverekedett, így mindkét csapat 10 emberrel fejezte be a mérkőzést. Ebből valamennyire jól jött ki a Betis, hiszen a 75. percben szépíteni tudtak. Durmisi végezett el szögletet, a labda pedig Petros fejét találta meg, aki pontosan fejelt a tizenegyespontról egyenesen a jobb alsó sarokba. Egy perccel később Ruben Castro puskázott el nagy helyzetet, és úgy tűnt a Betis jött ki jobban a kiállításokból, viszont túl késő volt már a javításhoz, sőt mint kiderült a további szépítéshez is.