Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Southampton: Szerződtették a Juve korábbi védőjét – Hivatalos!

A Southampton hivatalosan bejelentette, hogy nyárig szerződtette a klub nélküli uruguayi válogatott hátvédet, Martín Cácerest.

(Kép: southamptonfc.com)

Az angol Premiere League tabelláján jelenleg 11. helyen álló, a Ligakupa februári döntőjére készülő Southampton bejelentette Martín Cáceres szerződtetését. A 2015/16-os szezon végén a Juventus együttesétől távozó, azóta csapat nélküli 29 esztendős középhátvéd szerződtetésével az angol csapatnál a januárban a West Ham Unitedhez távozó csapatkapitány, José Fonte, valamint a szezon hátrelévő részét bokasérülés miatt kihagyni kényszerülő Virgil van Dijk kiesése miatt keletkező problémát kívánják orvosolni a védelem közepén.
“Két napos orvosi vizsgálatokat és rengeteg állapotfelmérő tesztet követően örömmel nyugtáztuk, hogy Martín Cáceres személyében sikerült megfelelő megoldást találnunk a problémánkra! Martín nagyszerű futballista, top-csapatokban játszott, rengeteg tapasztalata van, biztos vagyok benne, hogy a segítségünkre lesz!” – Nyilatkozta a transzferről a Southampton klubigazgatója Les Reed.

A 68-szoros uruguayi válogatott futballista a 12-es mezszámot viseli majd a Szenteknél, szerződése pedig jelenleg a szezon végéig szól.