Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Gladbach középpályását akarja a Chelsea! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint az Antonio Conte által irányított Chelsea a nyári átigazolási időszak folyamán szeretné leigazolni a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach tehetséges középpályását, nevezetesen Mahmoud Dahoudot

5742fb976338765c2100000d

A The Guardian úgy tudja, hogy az egyik fő célpontjuk lehet a londoni “kékeknek” a Gladbach mindössze 21 esztendős labdarúgója, akit nem mellesleg állítólag olyan csapatok szeretnének megkaparintani, mint például a Juventus vagy éppen a Paris Saint-Germain. Az ifjú középpályást jelenlegi állomáshelyéhez 2018 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 15 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Mahmoud Dahoud a 2014/2015-ös idény folyamán mutatkozhatott be a Borussia Mönchengladbach legjobbjai között, majd a következő szezonban már alapemberré vált a fiatal középpályás. A rendkívül nagy tehetségnek tartott futballista minden frontot egybe véve ezidáig 68 találkozón jutott szóhoz a neves német klub színeiben, melyek során 6 alkalommal volt eredményes illetve 12 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár