Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Győzött a Hoffenheim

A Dortmund és a Bayern összecsapása mellett, ma délután még 3 együttes lépett pályára. A Frankfurt hazai pályán mérkőzött meg az Ingolstadttal. A Hoffenheim a Darmstadtot fogadta, míg Mainzban a Werder Bremen vendégeskedett.

heim

Frankfurt – Ingolstadt 0:2 (0:1)
Gólszerzők: – ill. Bregerie (26.), Gross (69. – büntető)
Kiállítva: Abraham (34.) ill. Leckie (81.)

Gólokról és kiállításokról szólt a mai mérkőzés. A 26. percben megszerezték a vendégek a vezetést, majd rá 8 percre emberelőnybe is kerültek. Abraham szabálytalankodott, és mehetett is idő előtt zuhanyozni. A második félidő elején egyenlíthetett volna a Frankfurt, de Hasebe nem tudta értékesíteni a büntetőt. A vendégek már jobbak voltak, Gross értékesíteni tudta a saját tizenegyesét, ezzel be is állította a meccs végeredményét. 9 percet emberhátrányban játszott az Ingolstadt Leckie kiállítása miatt.

Hoffenheim – Darmstadt 2:0 (0:0)
Gólszerzők: Kramaric (64. 92.) ill. –

Az első félidő gól nélkül telt el. A második játékrészben döntötte el a három pont sorsát a Hoffenheim. A 64. percben Kramaric megszerezte a vezetést, majd a véghajrában bebiztosította csapatának a győzelmet, mivel a 92. percben ismét eredményes volt. Szalai Ádám a mai mérkőzésen egy szűk fél órát kapott, mivel a 65. percben lépett pályára.

Mainz – Werder Bremen 0:2 (0:2)
Gólszerzők: – ill. Gnabry (16.) Delaney (23.)

Az első félidőben eldöntötte a Werder Bremen a három pont sorsát. Az első találatra mindössze 13 percet kellett várni. Gnabry volt eredményes a brémaiaknál. 7 perccel később Delaney gólja az utolsónak bizonyult, mivel a további játékrészben már nem született újabb találat.

kép: news.coral.co.uk