Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Celtic tehetsége a Bundesligában köthet ki – sajtóhír

Egyre több csapattal hozzák hírbe a Celtic 20 éves francia tehetségét. A legújabb jelentkező a Celtic tehetségéért a Bundesliga listavezetője.

Angol sajtóhírek szerint a Bundesligában listavezető Bayern München is élénken érdeklődik a Celtic francia tehetsége Moussa Dembelé iránt. Carlo Ancelotti a hírek szerint 30 millió eurót is áldozna a 20 éves támadóért. A bajoroknak amennyiben szerződtetni kívánják a franciát, meg kell küzdeniük a nyári átigazolási piacon a Chelsea és Liverpool kettősével is, ugyanis Conte és Klopp is csapatában szeretné tudni Dembelét.

Dembelé a Fulham csapatától igazolt a skót Celtic Glasgow csapatához, ahol azonnal a szurkolók kedvence lett. A 20 éves francia támadó a skót gárdában az idei szezonban eddig 41 mérkőzésen lépett pályára és 27 gólt szerzett. Brendan Rodgers a katolikusok menedzsere mindenképpen megszeretné tartani csapata egyik gyöngyszemét.

Dembelé a francia korosztályos válogatottakat is végigjárta, a francia U21-es válogatottban eddig négy fellépése során négy gólt szerzett. A fiatal játékost szerződése 2020-ig köti a Celtic csapatához és a mértékadó transfermakt portál 5 millió euróra becsüli piaci értékét.