Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve mellőzött gaboni játékosa Angliába igazolhat – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint a Juventus mellőzött gaboni válogatott játékosa megfontolná a következő átigazolási szezonban az ajánlatokat ugyanis több játéklehetőséget szeretne.

mario_lemina_juventus_2

Olasz sajtóhírek szerint a Juventus mellőzött gaboni játékosa Mario Lemina több játéklehetőséget szeretne ezért a következő átigazolási szezonban távozna Torinóból. A 23 éves középpályást Angliából a Watford és a Crystal Palace is soraiban szeretné tudni. A torinóiak legalább 20 millió eurót szeretnének látni a gaboni válogatott eladásából.

A 23 éves középpályás 2012 és 2013 között a francia Lorient csapatában kezdte profi karrierjét majd 2013-ban az Olimpique Mairseille csapatához igazolt 4 millió euróért. Az OM csapatában Lemina összesen 50 tétmérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett. 2015 nyarán több csapat kívánságlistáján is szerepelt, többek között a Liverpool, Southampton, West Ham akarta szerződtetni, de végül a Juventus csapatát választotta. A torinóiaknál a gaboni válogatott második szezonját tölti és összesen 22 mérkőzésen jutott szóhoz eddig a zebráknál és két gólig jutott. Az idei szezonban a torinóiaknál 7 mérkőzésen szerepelt csupán, igaz januárban sérüléssel bajlódott amiért a hazai rendezésű Afrika-kupáról is lemaradt.

Lemina szerződése eredetileg 2020. júniusáig szól az olasz bajnokhoz és a transfermarkt portál 8 millió euróra becsüli piaci értékét a fiatal középpályásnak.