Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az utolsó pillanatban nyert a Villareal az Anoetában! – Videóval

A spanyol bajnokság 23. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén a Villareal jó védekezésének, na és persze Samu Castillejo hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően 1:0-ra legyűrte idegenben a Real Sociedad együttesét.

(Kép: Real Sociedad Twitter)

A végig nagy Real Sociedad mezőnyfölényt hozó találkozó gól nélküli első félidejében a Villareal a védekezésre rendezkedett be. A szünet után aztán felpörögtek az események, hiszen mindkét kapu előtt adódtak tiszta gólszerzési lehetőségek, melyek azonban rendre kihasználatlanul is maradtak. A hajrához érve úgy tűnt, be kell érnie mindkét csapatnak az egy ponttal, de aztán a hosszabbítás utolsó perceiben a csereként Samu Castillejo kíméletlenül kihasználta az elmélázó hazai védők helyezkedési hibáját, és megnyerte a “Sárga tengeralattjárónak” a meccset.

A végig szervezetten és különösen hátul nagyon masszív Villareal győzelmével feljött két pontra az ötödik Sociedad mögött a tabellán.

https://www.youtube.com/watch?v=MOiucMBtYrM

Real Sociedad – Villareal 0-1 (0-0)
Anoeta stadion, Vezette. Alejandro Hernandez
Vállalat: Rulli – Y. Berchiche, I. Martinez, R. Navas, Odriozola – Zurutuza, Illaramendi, X. Prieto (Canales, 71) – Oyarzabal (Concha, 79), Juanmi (Jon, 68) Vela. Vezetőedző: Eusebio Sacristán
Villareal: Asenjo – Mario Gaspar, Musacchio, Alvaro, J. Costa – J. dos Santos (Sansone, 68), Bruno, Trigueros (R. Hernandez, 46.), Cheryshev (Castillejo, 79) – Bakambu, Adrian. Vezetőedző: Fran Escribá
Gól: Castillejo (94)
Sárga lap: Prieto (56) R. Navas (93) illetve Cheryshev (29), R. Hernandez (70.), Bruno (70)
Piros lap: –