Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Otthon győzte le a Celta a sereghajtót – videóval

Esélye sem volt az Osasunának a Celta Vigo ellen, akik habár sokáig tartani tudták magukat 1-0-ás hátrányban, a kékek végül több gólt is tudtak szerezni. 

w_900x700_19195947vgo20170219-27

Forrás: laliga.es

Celta Vigo – Osasuna: 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Sisto (23.), Jozabed (87.), Iago Aspas (89.) ill. –
Sárga lapok: Jonny (80.) ill. –
Kiállítás:  –  ill.  –

Az első helyzet még az Osasuna nevéhez fűződik egy 17. perces fejessel, de ezután beindult a Celta Vigo, sőt nem sokkal később, a 23. percben meg is szerezték a vezetést. Rossi adott remek passzt Sistónak, aki mesterien a felsőléc alá lőtte a labdát. A játékrész hátralévő része nem volt túl eseménydús, nagyrészt csak a Celta Vigo támadt, de veszélyes helyzetet nem tudtak kialakítani.

A második félidőben is a Celta volt a jobb csapat, az 55. percben növelhették is volna előnyüket, de Salvatore lövését bravúrral védeni tudta a kapus. A játékrész középső szakasza igen unalmas volt, a Celta sem fáradt a támadásokkal, az Osasuna pedig csak védekezett. A változás a 87. percben jött el, amikor a Celta Vigo megszerezte a második gólját. Jozabed érkezett a szögletre a kapu elé és erőből kapura fejelte a labdát, ami a kapus kezéről pattant be a hálóba. Itt beindult a Celta, hiszen két perc múlva jött a harmadik találat is. Iago Aspas kapott remek indítást, majd futott a kapu felé, végül pedig a labdát átemelte Sirigu kapus feje fölött a hálóba, ezzel beállítva a végeredményt.