Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál válogatott játékost igazolhat a Chelsea – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint Antonio Conte a Chelsea menedzsere szemet vetett a francia Ligue 1-ben listavezető AS Monaco portugál válogatott játékosára és elképesztő ajánlattal próbálná nyáron Londonba csábítani.

bernardo-silva

Angol sajtóhírek szerint Antonio Conte a Chelsea olasz menedzsere a nyáron szeretné leigazolni az AS Monaco portugál középpályást Bernardo Silvat. A londoni kékek menedzsere egy 70 milliós ajánlattal próbálná Londonba csábítani a hercegségbeliek egyik legjobbját. A portugál középpályást a hírek szerint több európai topcsapat is a soraiban tudná, mint például a Manchester City, Tottenham, Manchester United, Barcelona és Real Madrid is.

A 22 éves középpályás 2015 óta szerepel a hercegségbelieknél, előtte a 2014/2015-ös szezont töltötte a Monaco csapatánál kölcsönben. 2015. januárjában a francia gárda 15,75 millióért végleg leigazolta a Monaco csapata. Bernardo Silva a Monaco csapatában összesen 120 mérkőzésen lépett pályára és 24 gólig jutott. A fiatal középpályás pályafutása során a Benfica csapatában is szerepelt, ahol fiatal kora 2002 óta nevelkedett.

A 22 éves középpályás szerződése eredetileg 2020-ig érvényes az AS Monaco csapatához és a transfermarkt portál 25 millió euróra becsüli a piaci értékét.

O.G.