Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Az MU legendája szeretné ha Bale újra a PL-ben játszana

A Manchester United legendás balszélsője, Ryan Giggs a BBC Wales Sport-nak elmondta, , hogy szeretné ha Gareth Bale újra az angol Premiere League-ben futballozna, erre azonban elismeri, hogy kevés az esély.

(Kép: marca.com)

“Egyet tudok érteni azokkal a szurkolókkal, akik szívesen látnák Bale-t újra a Premiere League-ben. Az Ő esetében csak a nagy klubok jöhetnek szóba, így biztos vagyok abban, hogy például a Manchester Untied-nél is szívesen látnák őt a szurkolók!” – Így Giggs aki azért hozzátette, hogy Bale boldognak látszik a Real Madridnál, és ezért szerinte nem valószínű, hogy honfitársa váltani készül a közeljövőben.

Az MU színeiben 890 alkalommal tétmérkőzésen pályára lépő Giggs kitért arra is, hogy a komoly bokasérülése után az Espanyol elleni hétvégi bajnokin góllal visszatérő Bale játékára Wales válogatottjának is nagy szüksége van. “Egy hihetetlen képességű játékosról beszélünk, aki a különbséget jelentheti bizonyos meccseken. Ezért azt gondolom, hogy az írek sem szeretnék, hogy Bale játsszon ellenük a VB-selejtezőkön. Most azonban már minden Bale-n múlik, akinek előbb formába kell lendülnie, egészségesnek maradnia. A rá nehezedő nagy nyomással nem lesz gond, hiszen ilyen helyzeteben Ő rendszeresen jól teljesít!” – zárta mondandóját a korábbi 64-szeres walesi válogatott játékos.
Az Írország – Wales világbajnoki selejtezőt egyébként március 24-én rendezik majd Dublinban.