Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Isco elhatározta, hogy távozik! – Sajtóhír

A madridi székhelyű Marca sportnapilap beszámolója szerint Isco elhatározásra jutott azt illetően, hogy a nyáron kész elhagyni a blancókat.

Kép: marca.com)

A Marca értesülései szerint Isco szándékai komolyak, a játékos elhatározását pedig megkönnyíti, hogy egyrészt 4 hónap után először játszott végig egy találkozón a hétvégi Espanyol elleni 2:0 alkalmával, másrészt a 24 esztendős futballista számára vonzó, hogy Európa élklubjai, mint például a Chelsea, Manchester City vagy a Juventus is tárt karokkal várnák. A neves madridi sajtóorgánum beszámol arról is, hogy Isco már közölte elhatározását a hozzá közel állókkal.

A tizenötszörös spanyol válogatott játékos egyébként az Espanyol elleni találkozó után a következőképpen beszélt jövőjéről a beIN Sports-nak: “Nyugodt vagyok a jövőmet illetően, ugyanakkor aggaszt a kevés játékidő! Egy profi futballista karrierje rövid, így a szezon végén döntenem kell, hiszen a jövőm forog kockán!”
A kreatív középpályás szerződése egyébként 2018 nyarán jár le, így a Real Madridnak nagy pénzért a nyáron lenne esélye túladni egy olyan játékoson, akinek madridi karrierje kezdete óta (2013. nyarán igazolta Isco-t a Real a Málaga együttesétől) nem sikerült alapemberré válni a csapatnál.