Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tite: “Bárcsak Messi Brazíliában született volna!”

A brazilok szövetségi kapitánya Tite (teljes nevén Adenor Leonardo Bacchi) abszolút pozitív fényben tüntette fel a nagy rivális Argentína legjobbját, Lionel Messit – Csak nehogy a brazil közvélemény megorroljon érte!

(Kép: goal.com)

“Messi utánozhatatlan! Olyan dolgokra képes, amelyre mások nem igazán! Hihetetlenül kreatív futballista. Számomra kicsit kívülállónak is számít!” – Méltatta az 55 esztendős szakember az argentinok klasszisát.
Ezt követően Tite az esetleges félreértések elkerülése végett rátért arra is, hogy természetesen tisztában van azzal, hogy a nagy rivális Argentína legjobbjáról beszél. “Brazília és Argentína között óriási a rivalizálás. Ettől függetlenül a két nemzetnek el kell ismernie a másik értékeit. Ezért is tartom magam ahhoz, hogy szívesen vettem volna, ha Messi Brazíliában születik!” – Így Tite az AS sportnapilaplak.

A brazil válogatottat 2016 júniusa óta 100%-os mérleggel irányító szakember a Barca kalsszisa kapcsán nem kerülhette el, hogy az argentint röviden összevesse Cristiano Ronaldoval. “Messi és Ronaldo nagyon különböző játékosok. Az egyikük egy vérbeli és kíméletlen befejező, míg a másik egy kreatív, a labdával szó szerint varázsolni képes játékos!” – vélekedett Tite, aki szerint Messi és CR ha együtt játszhatna, az lenne az igazán megsemmisítő bármely ellenfélre nézve!