Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea kiszemeltje Manchesterről álmodik

Sokszor olvasunk olyan nyilatkozatokat amire többnyire legyintünk. Lehet ez akár egy klub képviseletének, akár egy labdarúgó ügynök megnyilvánulása. Azonban amikor egy játékos maga mondja el a véleményét, arra azért már igencsak érdemes füleket hegyezni. Főleg igaz ez az olasz liga jelenlegi egyik legnagyobb tehetségének kikiáltott Franck Kessie esetében.

franck-kessie-atalanta-penalty_1ss9mjgmr4w6p1avqyops8hl22

Az Atalanta középpályása a Tuttomercatoweb-nek adott nyilatkozatában reagált azokra a pletykák/híresztelésekre, miszerint ő már aláírt az AS Roma csapatához, ahova majd nyáron fog csatlakozni. Meg persze a Chelseavel kapcsolatos fecsegésekre is válaszolt, ám nem biztos, hogy ahogy egy londoni szurkoló szeretné. Ugyanis ha dönthetne nem a kékeket választaná Anglián belül.

“Nem hallottam pletykákat a Roma kapcsán. Amikor az Afrikai Nemzetek Kupáján voltam csakis a játékra fókuszáltam.” – kezdte meg a nyilatkozatot az elefántcsontparti futballista.

“Igen, szeretem az angol ligát és kimondottan a Manchester United-t, az a klub, amiről álmodozom. Chelsea? Szintén egy nagy klub, senki sem tudná visszautasítani őket, de az álmom a United” 

Maradjunk annyiban, hogy ezt nem fogják szeretni a kékeknél. Sőt talán ezzel el is meszelte magát a húsz éves játékos Conte csapatánál. Mondjuk nem fog kétségbeesni, hogy a Chelsea visszalép a Romaval együtt, hiszen vannak még klubok, akik szívesen a soraikban tudnák. Teszem azt a Juventus és az Inter is..

Kessie ebben az idényben robbant be a köztudatba, hiszen védekező középpályásként hét gólig és két gólpasszig nem minden ember jut el. Főleg nem ilyen fiatalon. Főleg nem az Atalanta színeiben. Nem lebecsülve és megbántva csapatot persze. Kevés esély van arra, hogy ilyen mutatók és játék mellett jövőre is a kék-feketéknél pallérozódjon.

Szerző: Borbély Szabolcs