Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Az Olympiakos kiütötte az Osmanlisport – videóval

Hiába a gól nélküli első mérkőzés, az Olympiakos könyörtelenül megbüntette a helyzeteit sorra kihagyó Osmanlisport, így könnyedén jutottak tovább a következő fordulóba. 

0006F1SY1QN0194S-C122-F4

 

Forrás: sport.interia.pl

Osmanlispor – Olympiakos Pireus : 0-3 (0-0)
Gólszerzők: – ill. Ansarifard (47. 86.), Elyounoussi (70.),
Sárga lapok: Maher (67.), Bifouma (90+3.) ill. –
Kiállítás:  –  ill.  –

Továbbjutott: Olympiakos (Összesítésben: 0-3)

Az első félidő még az Osmanlispor volt fölényben, a legtöbb helyzet is az ő nevükhöz fűződött. A 15. perctől kezdve több lövéssel is próbálkoztak, először Regattin, majd Pinto és Bifouma, az utolsó labdát épphogy tudták blokkolni a védők. Kicsit kezdett feléledni a vendégcsapat is a 30. perc környékén, de veszélyesek nem igazán voltak a kapura, legnagyobb helyzetük a 40. percben volt, amikor Pierre Webo a kapu előteréből lőhetett, de végül a közönségbe rúgta a labdát.

A második félidőben viszont nagyot fordult a játék, hiszen az Olympiakos vette át az irányítást, sőt, elég hamar, a 47. percben meg is szerezték a vezetést. Szöglethez jutott a vendég csapat, az érkező labdát pedig Potioa fejelte Ansarifard elé, aki nem hibázott és belőtte a kapuba. Az 52. percben Elyounoussi hagyott ki hatalmas helyzetet, kapura lőhetett a tizenhatosról, amikor lövését a kapus bravúrral védeni tudta. Két perc múlva egyenlíthetett volna az Osmanlispor, de Regattin briliáns lövését a kapus még briliánsabban védte. Hiába volt egy-két ígéretes helyzetük, a 70. percben az Olympiakos megszerezte a második gólját is. Androutsos futott fel a kapuig, majd Elyounoussi fejére ívelte a labdát, aki be is fejelte. Innentől már biztos volt a görög csapat győzelme, sőt a 86. percben le is zárták a meccset a harmadik góllal. Seba lőtt kapura, amit a kapus védeni tudott, a kipattanót viszont Ansarifard értékesítette. Ezzel simán jutott tovább az Olympiakos.