Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtörtént a megegyezés!

Megtörtént a megegyezés, így az Újpest újra a Megyeri úton játszhatja hazai meccseit, korábban a Vasas is bejelentette, hogy a hétvégi bajnokiját már a Szusza-stadionban rendezi.

2_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1ujpestfc.hu

Az Újpest FC az alábbi közleményben tudatta, hogy sikerült megegyezniük a Nemzeti Sportközpontok vezetőivel, így jövő héten a ZTE elleni kupavisszavágót, s a március 4-én rendezendő derbit is már a Szusza – stadionban láthatják a szurkolók.

“Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy közel egy év szünet után jövő héttől ismét a Szusza Ferenc Stadionban játsszuk majd hazai meccseinket. Klubunk vezetősége az elmúlt hetekben és az utóbbi napokban többször is tárgyalóasztalhoz ült a Nemzeti Sportközpontok (a továbbiakban „NSK”) vezetőivel, hogy mihamarabb megállapodás születhessen a hazatérésünkről.

A ma este aláírt szerződés értelmében, továbbá, ha az MLSZ és a hatóságok megadják a szükséges engedélyeket, március 1-én a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk majd a zalaegerszegiek csapatát, és természetesen március 4-én a zöld-fehér riválisunk ellen is a Megyeri úton lépünk majd pályára. A megállapodás értelmében a tavaszi szezon hátralévő hazai összecsapásain is az egyetlen és az örök otthonunkban fogadjuk majd ellenfeleinket.

Köszönjük az NSK-nak az egyeztetéseken tanúsított együttműködésüket.

Szurkolóinknak pedig szeretnénk megköszönni kitartásukat és türelmüket, amelyet a kialakult helyzet során tanúsítottak a csapatunk irányában, valamint azt a lelkesedést, amellyel Kecskeméten is támogatták kedvenceiket.”

Közben a Vasas vezetői is tudatták, hogy hétvégén már nem marad el a bajnokijuk, s a Gyirmót elleni mérkőzést már a Szusza-stadionban rendezik. Mint ismert az előző hétvégére kisorsolt Vasas – Haladás meccset a pálya használhatatlansága miatt el kellett halasztani.

Endrődi Dávid