Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Evra stílusosan köszöntötte fel Park Ji-Sungot!

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique de Marseille kötelékébe tartozó Patrice Evra rengeteg poénos poszttal hívja fel magára a figyelmet mostanság. A rutinos hátvéd énekelt már részletet a Don’t Worry, Be Happy című számból vagy éppen örömében táncolni kezdett, amikor megtudta, hogy Gonzalo Higuain a Juventusba folytatja pályafutását. Nos, a francia mókamester ezúttal Park Ji-Sung születésnapja alkalmából dobta be híressé vált humorérzékét…

Patrice-Evra-and-Park-Ji-Sung

A Manchester United egykori dél-koreai labdarúgója a mai nap folyamán töltötte be 36. életévét, melyről Evra természetesen nem feledkezett meg. Ők ketten ugyebár 2006-2012-ig futballoztak együtt a “vörös ördögöknél”. A Marseille színeiben játszó francia hátvéd elég stílusosan köszöntött fel Instagram oldalán korábbi csapattársát. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 02. 25. 203212

A Csúcsformában 3 című fimben ugyebár Jackie Chan és Chris Tucker a két valódi főszereplő, a helyüket a képen pedig Park Ji-Sung és Patrice Evra vette át. Evra tehát ezzel a fotóval köszöntötte fel barátját, aki többek között megjegyezte azt is, hogy valóban belekezdhetnének ebbe a filmbe.