Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem igazolhat Isco a Barcába – sajtóhír

Egyre biztosabbá válik, hogy a Real Madrid spanyol középpályása Isco távozni szeretne a klubból. A sajtó már egy ideje szóba hozta vele a Barcelonát, de spanyol lapértesülések szerint a szerződése lejárta előtt nem igazolhat a katalán klubhoz. 

isco1_O

Forrás: defensacentral.com

Egyre biztosabbá válik, hogy Iscónak elege lett abból, hogy Zinedine Zidane mellőzi, és amint teheti, távozni szeretne a királyiaktól. Már csak 16 hónap maradt a jelenlegi szerződéséből, és jelenleg nem is akarja meghosszabbítani azt. Az elmúlt hetekben a Barcelona is kifejezte érdeklődését a spanyol középpályás iránt, de úgy tűnik, hogy egy ideig még nem fog a katalán csapathoz szerződni. A Mundo Deportivo értesülései szerint Isco szerződésében szerepel egy “anti-Barcelona” záradék, ami azt jelenti, hogy jelenlegi kontraktusa lejártáig (2018 nyara) biztosan nem lesz a Barcelona játékosa. 

A Real Madrid viszont azt szeretné, hogy Isco maradjon, és Zidane is rábólintott egy esetleges szerződéshosszabbításra, viszont Isco úgy döntött, hogy nyárig nem szeretne erről tárgyalni.

“A legjobban az aggaszt, hogy szükségem van a játékpercekre, mivel egy játékos karrierje igen rövid. Boldog vagyok a Real Madridnál, és remélem, hogy még maradni fogok néhány évig. A nyáron viszont le fogunk ülni tárgyalni, ahol a jövőm lesz a tét.”

Nem valótlan Isco aggodalma a játékperceket illetően, hiszen a 2016/17-es szezonban, minden sorozatot figyelembe véve Isco játszotta szinte a legkevesebbet a keretben. Az 1346 percét még a majdnem 4 hónapot kihagyó Gareth Bale is megelőzi, aki eddig 1359 percet játszott.