Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb jelölt mondott nemet a Leicesterre

Mennek a találgatások, hogy ki fogja átvenni a menesztett Claudio Ranieri helyét a Leicester City élén. Újabb névvel bővült azon emberek listája, akik biztosan nem ülnek az idén szenvedő csapat kispadjára.

ng4058514

A tavalyi siker nem volt elég, és idén a rossz szereplés miatt menesztették Claudio Ranierit. Hiába a tavalyi bajnoki cím, az állását nem tarthatta meg. Egyre több név merül fel lehetséges utódként. Most a Nantes edzőjét hozták hírbe a Rókákkal. Sergio Conceicao azonban gyorsan rövidre zárta a történetet, és kijelentette, hogy nem teszi át a székhelyét Angliába.

Az egykori portugál válogatott játékost még csak decemberben nevezték ki a csapat élére. Már most elégedettek a teljesítményével, mivel a cél az volt, hogy az együttes elkerülje a kiesést jelentő utolsó három hely egyikét. Féltávnál járva ezt a célkitűzést már elérte a csapattal.

A Leicester élén a segédedző, Craig Shakespeare lehet majd a befutó. A bemutatkozása parádésra sikeredett. Jürgen Klopp Liverpoolját győzték le Vardyék az ideiglenesen kinevezett szakember vezetésével 3:1-re.

kép: globalnoticias.pt