Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Kaká hetekre kidőlt!

Mint ahogy azt korábban megírtuk, a rutinos brazil támadó középpályás, Ricky Kaká az Orlando City – New York City összecsapáson sérült meg, akit már a 11. percben le kellett cserélni. Nos, a mai nap folyamán az is kiderült, mennyi kihagyás vár a 34 esztendős labdarúgóra. 

kaka-orlando-city_1rouhz0fwwmp3z7enq1vnlska

Hat hetes kihagyás vár Ricky Kakára, akinek a New York City elleni találkozón combhajlító izma sérült meg. Az ő kiesése mindenképp komolyabb veszteséget jelenthet az Orlando Cityre a következő mérkőzésen, hiszen Jason Kreis tanítványai összecsapnak többek között a Los Angeles Galaxyval vagy éppen a New York Red Bullssszal

Ricky Kaká 2014 nyarán igazolt az Orlando Cityhez, ám a klub keretéhez csak 2015-ben csatlakozott. Nos, az együttes színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 55 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 19 alkalommal volt eredményes illetve 15 gólpasszt osztott ki a társai között. A brazil zseni 2015-ben illetve 2016-ban is bekerült az MLS All Start csapatába. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2017 decemberéig köti szerződés. 

Németh Boldizsár