Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Belga gólshow mellett eltörpült a Celta küzdése – VIDEÓVAL

A Bajnokok Ligája sokk után természetesen újra jelentkezett az EL, hogy megmutassa, hogy az ő kis rendszerében is tudnak villogni a csapatok. Milyen igaza volt a második számú kupasorozatnak. Két találkozót is kiemelünk a cikkben, hogy bizonyítsuk az igazát az Európa Ligának. 

gent-genk-europa-league-03092017_1v91u51en5lsx1i3i815hlcymx

Gent – Genk 2:5 (1:4)
Gólszerzők: Kalu (27.), Coulibaly (61.) ill. Malinovsky (21.), Colley (33.), Samata (41.72.), Uronen (47.)

Szóval kezdünk rögtön egy belga házi rangadóval. Előzetesen annyit lehetett elmondani, hogy a srácok biztosan megnézték a Barcelona találkozóját a PSG ellenében. A Genk úgy megsorozta az első félidő végén az ellent, hogy onnan felállni már-már csoda lenne. Mellesleg nem dobhatja el magától a fordításnak a lehetőségét a Gent. Hiszen azért csak-csak betaláltak mindkét félidőben és még egy büntetőt is rontottak. A vendégeknek a védelme nem mindig állt a helyzet magaslatán. Nyilván ennek a hatványozottját lehet elmondani a hazaiak bástyáiról is. Hozzá kell tenni, a hazaiak tíz emberrel fejezték be a találkozót, hiszen Esiti a 84. percben a második sárga lapját követően előbb ment zuhanyozni, mint a társai.

http://www.dailymotion.com/video/x5ediv8_all-goals-highlights-hd-gent-2-5-genk-09-03-2017_sport

Celta Vigo – Krasznodar 2:1 (0:0)
Gólszerzők: Wass (50.), Beauvue (90.) ill. Claesson (56.)

Előzetesen a hazaiak számítottak esélyesnek és ennek megfelelően nagy nyomás alá helyzeték a vendég együttest. Alapvetően a játék minden elemében felülmúlták az orosz ellenfelüket. Igaz, ez az első félidőben nagyon nem tudott ténylegesen megmutatkozni. Ergo gól/gólokban. Ám a második játékrészre kicsit élesebb lett a spanyol gárda, aminek következtében Wass meg is tudta szerezni a vezetést. Még ha csak hat rövidke percre is. A Krasznodar alapvetően helyzet nélkül egyenlített ki és sokáig úgy is tűnt, hogy pozitívan zárhatják az estét. Ám egy mérkőzés kilencven percig tart és ezt most ők is megtanulták. Beauvue az utolsó másodpercekben szerezte meg a győzelmet a spanyoloknak. Ám még mindig nem lefutott egy dolog ez.

https://www.youtube.com/watch?v=N87KzHDRHm8

Szerző: Borbély Szabolcs