Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kaka elárulta, hogyan lehet a világ legjobbja Neymar

Kaka tudja mi hiányzik Neymarból, ahhoz, hogy felvegye a versenyt a világ legjobb játékosaival. A tanácsát megfogadva lekörözheti Messit és Ronaldót is.

neymar-jr-during-a-fc-barcelona-match

Neymar részese volt a szerdai barcelonai csodának. A katalán gárdát már mindenki temette az első felvonás után. A visszavágón 4 gólos hátrányt kellett ledolgozniuk. 3:1-nél úgy tűnt, hogy minden eldőlt, és a PSG idegenben szerzett gólja végleg megpecsételte a gránátvörös-kékek sorsát. Enrique fiai nem adták fel, és végül 6:1-re győzték le Cavaniékat. A sikerhez Neymar egy értékesített büntetővel, illetve egy akcióból szerzett találattal járult hozzá.

Két gól egy ilyen sorsdöntő meccsen megváltoztatja az ember életét. Ezután sokan gondolják úgy, hogy eljött az idő a fiatal tehetség előtt, hogy ő legyen a világ legjobb játékosa. Idővel Messit és Ronaldót is maga mögé utasíthatja majd.

Neymar nem maradt tanács nélkül abban, hogyan legyen a világ legjobbja. Kaká – aki 2002-ben világbajnoki címet ünnepelhetett a brazil válogatottal – szólt néhány szót a Barcelona-csillagának fejlődése érdekében.

A segítség elég furcsán hangzott, mivel Kaká nem arról beszélt, mit kellene a fiatal tehetségnek változtatni a játékán a fejlődése érdekében. Az egykori Real Madrid sztár szerint, ahhoz, hogy Neymar a világ legjobbja legyen meg kell változtatni a nevét.

A legtöbb brazil labdarúgó, aki valaha felért a csúcsra r betűvel kezdődő nevet visel. Itt gondoljunk csak Ronaldóra, Ronaldinhora, vagy Romariora. Kaka szerint Neymarnak is el kellene dobnia a mostani nevét, és Reymarként folytatni a pályafutását.

kép: redbull.com

Nagy Gábor