Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG középpályását vinné az Inter! – lapértesülés

A Tuttosport információi szerint a Stefano Pioli által irányított Internazionale bejelentkezett a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain mellőzött középpályásáért. A milánói klub kiszemelt labdarúgója nem más, mint Grzegorz Krychowiak.

letöltés

Tavaly nyáron nagy elvárásokkal igazolta le a PSG a rutinos lengyel válogatott futballistát, aki a Sevillánál eltöltött évei alatt remekül teljesített, illetve az Európa-bajnokságon nyújtott produkciójára sem lehetett különösebb panasz. A francia gárda élére pedig ugyebár azt az Unai Emeryt nevezték ki, akivel az andalúziai csapatnál együtt dolgozhatott. Nos, talán nem kis meglepetésre nem igazán mondható el alapembernek, így valamelyest az is kijelenthető, hogy a Paris Saint-Germain fölöslegesen dobott ki érte csillagászati összeget. 

Grzegorz Krychowiak a 2016/2017-es idény eddigi részében minden frontot egybe véve 19 találkozón jutott szóhoz a PSG színeiben. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2021 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 28 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár