Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arturo Vidal a nyáron csapatot válthat! – sajtóhír

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München kötelékébe tartozó Arturo Vidal kapcsán már korábban is felröppentek olyan hírek, melyek szerint a közeljövőben csapatot fog váltani. Carlo Ancelotti ugyebár cáfolta azt, hogy a chilei távozna az együttestől, igaz időközben a pletykák is elcsendesültek ezzel kapcsolatban…

vidal-1

Nos, azonban az AS úgy értesült, a Chelsea mellett a Paris Saint-Germain is bejelentkezett Arturo Vidal játékjogáért. Az ő esetleges távozása mindenképp komoly érvágást jelentene a Bayern München számára, hiszen a chilei harciassága, mentalitása rendkívül sok pluszt adott annak idején a Juventusnak, és most természetesen aktuális csapatának is. A londoni “kékeket” ugyebár az az Antonio Conte vezeti, akivel korábban már dolgozhatott együtt. 

Arturo Vidal ebben a szezonban ezidáig minden frontot egybe véve 32 találkozón jutott szóhoz, melyek során 7 alkalommal volt eredményes illetve 4 gólpasszt is kiosztott a társai között. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 37 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár