Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kérdéses a Monaco sztárjának a játéka

A Monaco sztárja csípősérüléssel bajlódik, de a reményei szerint a sorsdöntő, Manchester City elleni visszavágón pályára tud majd lépni.

radamel-falcao-monaco-falcao_3757551

Nagy szüksége lenne a Monaco csapatának Falcaora, ahhoz, hogy legalább két gólt rúgjanak a Manchester Citynek, ami azt jelenté, hogy a hercegségiek jutnak tovább. Az első felvonás igazán fordulatosra sikeredett, ahol végül Guardiola legénysége kerekedett felül, és nyerte meg a találkozót 5:3 arányban. A három monacói gólból kettőt Falcao szerzett meg, viszont a számlájára írandó az elpuskázott büntető is.

A hercegségiek a hétvégén a Bordeaux gárdájával mérkőztek meg. A 2:1-re megnyert találkozó 65. percében hagyta el a pályát Falcao. Az edzője megerősítette a hírt, hogy csípősérülést szenvedett Falcao, és lehetséges, hogy a visszavágón emiatt nem tud majd pályára lépni.

Nagy meglepetésre, a mai napon a csatár már újra edzésbe állt, és azt nyilatkozta, hogy minden rendben nála. A szurkolók reménykedhetnek benne, hogy a sorsdöntő összecsapáson is újra láthatják majd.

kép: 365dm.com

Nagy Gábor