Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hulk újra lecsapott az ázsiai BL-ben – videóval

A hét folyamán már a 3. fordulót tapossa az AFC Bajnokok Ligája mezőnye. Kedden Luis Felipe Scolari csapata botlott fedélzetén a brazil sztárokkal, míg ma a délelőtti órákban a Jiangsu Suning gyűjtötte be harmadik győzelmét a korábbi Chelsea labdarúgó Ramires szépségdíjas tekerésével. Majd jött a Shanghai SIPG meccse, Elkeson és a győztes gólt szerző Hulk.

20170228113913_GettyImages-646157758-678x381

Csakúgy mint a Shanghai SIPG, a japán Urawa is megnyerte első két csoportmérkőzését. Az egymás elleni párharc a csoportelsősség irányába való elköteleződés mérföldköve volt. Noha, a vendégek játszottak mezőnyfölényben, mégis a hazai csapat került 3:0-ás előnybe. A második gólt a brazil Elkeson szerezte, míg a harmadik hazai találat Hulk nevéhez fűződik. Utóbbi ezzel három gólos és holtversenyben vezeti a góllövőlistát. Emellett további két gólpassza is van a sorozatban, így a SIPG eddigi 9 góljából 5 ízben kulcsszerepet játszott. A végjáték végül izgalmas lett, de a japánoknak nem jött össze az egyenlítés.

Shanghai SIPG – Urawa 3:2
G: Ski Ke (10.), Elkeson (45.), Hulk (52.) ill. Rafael Silva (73.-büntető), Endo (84.)
Kiállítás: ill. Koroki (90+1.)

Féltávhoz érkezett az AFC Bajnokok Ligája 2017-es kiírásának csoportköre. Mindhárom kínai klub, mely a sorozatban érdekelt egyaránt vezeti csoportját és veretlen. A Shanghai SIPG és a Jiangsu Suning hibátlan, míg a Guangzhou két meccset döntetlenre adott. A három klub összesen 23 gólt szerzett 9 mérkőzésen. Ebből 16 találatot a csapatok brazil sztárlégiósai jegyeznek.

tabella