Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sampaoli: “A jobbik csapat jutott tovább!”

Jorge Sampaoli elismerte, hogy csapata Leicester City elleni párharcából a két meccs alapján a jobbik fél jutott tovább a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé.

(Kép: marca.com)

Mint ismert, a Sevilla a Leicester City elleni Bajnokok Ligája visszavágón elszenvedett 2:0-ás vereségével búcsúzott az elitsorozatból. A találkozót követően a spanyolok mestere, Jorge Sampaoli értékelte ugyan csapata erőfeszítéseit, de szimpatikusan elismerte azt is, hogy a jobbik fél jutott tovább a párharcból.

“Összességében megvoltak a lehetőségeink, de a kapusuk mindkét meccsen nagyszerűen védett! Két büntetőt is megfogott, ezzel nagyon sokat segített a csapatának!” – Kezdte Sampaoli, utalva az angol bajnok hálóőrének, Kasper Schmeichelnek a remek teljesítményére. “A második félidőben úgy gondolom, jól játszottunk, de mivel nem sikerült betalálnunk, nagyon nehézzé tettük a saját helyzetünket!” – Folytatta a Sevilla trénere, hozzátéve, hogy alapvetően azzal is saját maguknak tették nehézzé a továbbjutást, hogy az első mérkőzésen nem sikerült nagyobb előnyt szerezniük.

“Nem vitás, nagyobb előnyt kellett volna szereznünk az első mérkőzésen! A továbbjutás kérdése apró részleteken dőlt el, ebben pedig nem mi gyengébbek voltunk! Ez alapján el kell ismernünk, hogy a jobbik csapat jutott tovább!” – Így az 57 esztendős szakvezető, aki még megjegyezte, hogy ezt az idényt, amely számára az első az európai klubfutballban, már eddig is bőven sikeresnek minősítette.