Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Vörös Ördögök a BL-be vágynak

A Manchester United nem elégszik meg a második számú európai kupasorozattal, és a legjobbak közé vágyik. Ezért a klub minden meg fog tenni, hogy jövőre újra a Bajnokok Ligájában szerepelhessen majd.

paul-pogba-rostov-manchester-united_19jivxcamdcac1opsfjlfwxmmm

A Manchester United nem veheti félvállról idén az Európa-ligát, mivel csak két lehetősége van arra, hogy jövőre eggyel feljebb jusson, és ismét a Bajnokok Ligájában szerepelhessen. Első körben a bajnokságban kell remekül teljesíteniük, és a legjobb négy között végezni a szezon végén. Így a legrosszabb esetben is selejtezőt kell játszaniuk a csoportkörért, ha csak a 4. helyen végeznek az angol pontvadászatban. Másik járható út az, ha az Európa-ligában 100%-ot nyújtanak, és megnyerik a sorozatot. Ebben az esetben automatikusan helyet kapnak a legjobbak között a következő idényben.

A mai napon is megmérettetés vár Jose Mourinho fiaira, mivel a Rosztovval mérkőznek meg a továbbjutásért. Az oroszországi kaland nem sikerült valami fényesen a klubnak, mivel idegenben csak 1:1-es döntetlent tudtak elérni. Mkhitaryan gólja kevésnek bizonyult, mivel Bukharov döntetlenre mentette a találkozót. Az idegenben szerzett találat viszont még sokat segíthet a Vörös Ördögökön. Az Old Traffordon, hazai közönség előtt biztosan minden bele fognak adni azért, hogy kiszolgálják a publikumot, és tovább jussanak a következő körbe. Arra viszont senki ne számítson, hogy az oroszok feltett kézzel vonulnak ki a manchesteri gyepre. Nekik is ugyanúgy megvan a sanszuk még a továbblépésre.

kép: thesun.co.uk

Nagy Gábor