Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Bonucci a Barcát akarja

Bonucci bosszúra állna a katalánokon, éppen ezért reméli, hogy a következő körben a sorsolás kedvező lesz számára, és a Zebrák a katalánokat kapják ellenfélként.

367147-leonardo-bonucci-messi

A Juventus védője nagyon szeretné, ha a Barcelona lenne a következő ellenfele a csapatának. Lenne miért törleszteni a Zebráknak Messiék felé. A spanyol klubbal szívesen mérkőzne meg, viszont a német bajnokkal, a Bayern Münchennel reméli nem hozza őket össze a sors.

A Juventus lehet a sötét ló a Bajnokok Ligájában, mivel sokan remélik azt, hogy idén a torinói klub fogja majd magasba emelni a sorozat megnyeréséért járó serleget. A bizakodásra az ad okot, hogy a Portón könnyedén lépett át a gárda.

Bonuccinak és a csapatnak is lenne miért törleszteni a katalán klubbal szemben, mivel két éve már játszottak egy finálét a BL-ben. Berlinben, az Olympiastadionban nem sok babér termett az olasz gárdának. A Barcelona 3:1-re győzte le az olasz bajnokot. Bonucci ezért már a következő körben újra pályára akar lépni Messiék ellen, és elégtételt akar majd venni a döntőben elszenvedett vereségért.

kép: ste.india.com

Nagy Gábor