Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cannavaro: “Buffon megérdemli a BL-győzelmet”

Olaszországban most jóformán nincs olyan ember, akit ne arról kérdeztek volna meg az újságírók, műsorvezetők, hogy mégis mit gondolnak a Juventus esélyeiről a Bajnokok Ligájában. Ugyanis nemrég az UEFA lehozta, hogy kik a legesélyesebbek a BL- győzelemre és azt a ranglistát az olasz bajnok vezeti.

C_29_articolo_1010481_upiImgPrincipaleFull

A nyilatkozatok közül érdemes kiemelni Fabio Cannavaro mondandóját. Ő ugyanis nem kimondottan a Juve sikerét vetítette előre, persze azért belement egy kis esélylatolgatásba. Azonban elmondta, hogy a jó cimborája, egykori csapattársa Gianluigi Buffon mégis mennyire is érdemelné meg a címet.

“Hiszek benne, hogy a feje fölé emelheti a serleget.” – kezdte meg a világbajnok a mondókáját.

“Gigi nagyon babonás, és nem meri ezt kimondani, de szerintem tetszene neki a dolog. A negyeddöntőben a csapat, ez egy nagyszerű esély, hiszen innen csak a legjobbak mennek tovább. A Juventusból nem hiányzik semmi ahhoz, hogy ne érjék el a döntőt. Remélem bejutnak, Gigi tényleg megérdemli azok után, hogy minden mást megnyert”

Ezután a Juventus erősségéről beszélt az aranylabdás, bár ezt nem húzta el nagyon:

“Allegri csapata 11 emberként védekezik, szóval nem csak az egy védővonal számít, de a csapat agresszív attitűdje is.” – zárta a beszédet.

Mindenesetre azért gólokat is kell szereznie a “zebráknak”, ha továbbra is versenyben akarnak maradni a legfőbb trófeáért. Viszont tényleg imponáló, hogy eddig a BL-ben mindössze két kapott góllal rendelkeznek.

Szerző: Borbély Szabolcs