Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balotelli: “Közel álltam ahhoz, hogy a Barcához igazoljak!”

Mario Balotelli saját elmondása szerint csak is az anyagiakon múlott, hogy korábban nem igazolt az FC Barcelona együtteséhez.

(Kép: sport.es)

Mario Balotelli a Radio Monte Carlonak adott interjújában nem hazudtolta meg önmagát, amikor múltbéli csapatairól és tapasztalatairól beszélt. A még mindig csak 26 esztendős támadó azt az időszakot elevenítette fel röviden, amióta elhagyta az olasz Inter együttesét.
“A Manchester City egy álom volt a számomra, hiszen nagyon is olaszos atmoszféra uralkodott a klubnál! A Liverpool együtteséről azonban már nem is érdemes beszélnünk! A szurkolóik nagyszerűek, de az ember a klub körül elképesztőek…” – így Balotelli, aki mint ismert 2010 és 2013 között futballozott a Man. Citynél, majd ezt követően egy-egy szezonra az AC Milan és a Liverpool szerelését ölthette magára. Végül 2016 nyarán “Super Mario” az angoloktól szerződött jelenlegi klubjához a francia OGC Nice együtteséhez.

“Nizzában hasonlóan jól érzem magam mint Manchesterben. Nagyon jó a közösség, és egységes csapatot alkotunk. Egyébként nem igazán foglalkoztat az, hogy mit is gondolnak rólam az emberek, mit írnak a médiában. Egyedül az számít, hogy milyen teljesítményt nyújtok a meccseken. Nem is szeretek sokat beszélni a nyilvánosság előtt, ezért is van az, hogy nincs sok barátom, de az kevés illető olyan, akikre bármikor számíthatok!” – Beszélt sejtelmesen a jelenről a 33-szoros olasz válogatott játékos, majd ezt követően feladta a magas labdát szurkolóknak és újságíróknak egyaránt. “Kevesen tudják, de amikor fiatalabb voltam közel álltam ahhoz, hogy az FC Barcelona labdarúgója legyek. A Barca szeretett volna leigazolni, de az akkori klubom komoly összeget kért értem, így az üzlet nem jött létre!” – Így Balotelli, aki szerintünk ismerve a csatár pályafutásának szebb éveit, az Interre, vagy esetleg a Man. Cityre célozhatott.