Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: A világ legdrágább játékosa három hétre kidőlt

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk a Manchester United hazai közönsége előtt harcolta ki a továbbjutást az Európa-ligában. A második félidő elején Pogba megsérült és nem tudta folytatni a játékot ezért  Mourinho kénytelen volt lecserélni a világ legdrágább játékosát.

paul-pogba-man-utd

A Rosztov elleni Európa-liga csütörtöki mérkőzésén, melyen a kiharcolta legjobb nyolc közé kerülést a Manchester United, érzékeny veszteség érte a vörös ördögöket. A nyáron 89.3 millió fontért szerződtetett francia középpályás Paul Pogba a találkozó 47. percében cserét kért, mivel nem tudta folytatni a játékot. Mint kiderült a francia válogatott játékos kisebb húzódást szenvedett és három hétig biztosan nem állhat csapata és Jose Mourinho rendelkezésére.

Mindez azt jelenti, hogy Pogba nem lehet ott a hétvégi Middlesbroug elleni valamint a francia válogatott Luxemburg elleni vb-selejtezőjén és a Spanyolország elleni felkészülési találkozón sem. A 24 éves középpályás idén 41 tétmeccsen szerepelt a vörös ördögök színeiben.