Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nedved: ”Nem mindennapi teljesítményt kell letennünk az asztalra”

Mint arról a nap folyamán beszámoltunk, a címvédő Real Madrid együttese a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a német Bayern München ellen mérkőzik az elődöntőbe kerülésért. Azonban akad a negyeddöntőben még egy csúcsmeccs méghozzá a szintén spanyol Barcelona az olasz Juventus ellen mérkőzik. A torinóiak korábbi kiválósága a cseh Pavel Nedved a sorsolást követően taglalta volt csapata esélyeit.

nedved_1

A Juventus korábbi cseh kiválósága Pavel Nedved volt csapata a Juventus esélyeit taglalta egy interjúban az FC Barcelona ellen. A torinóiakat fűti a visszavágás lehetősége is  a 2015-ös berlini döntőért, amit a katalánok nyertek meg 3:1 arányban.

„Izgalmas párharc lesz. Tudjuk, hogy a Barcelona milyen erős és bátraknak kell lennünk majd. Láthattuk verhető a Barca, ez a megfelelő időpont, hogy újra összecsapjunk velük. Nem baj, hogy a visszavágót Barcelonában rendezik meg. Nem számít hol játszunk, két nagyon kemény meccs vár ránk. Ha tovább akarunk jutni, akkor nem mindennapi teljesítményt kell letennünk az asztalra, erre pedig készen állunk”

Nedved jelenleg a Juventus alelnöki tisztségét tölti be korábbi csapatánál, ahol játékosként 2001 és 2009 között futballozott. Összesen 324 mérkőzésen 65 gólig jutott a zebrák színeiben. Nedved a Juventus csapatával két alkalommal nyert olasz bajnokságot, Olasz szuperkupát valamint döntőt játszhatott a BL-ben és kétszer az Olasz kupában is.