Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Raiola szétfoszlatta a Napoli álmát

Pár hete kisebb felfordulást okozott a médiában, mikor egy nagyon befolyásos olasz klubelnök elmondta, hogy együtt vacsorázott Amerikában a Manchester United óriásával, Zlatan Ibrahimoviccsal. A tulajdonos szerint nagyon jó hangvételű volt a beszélgetés és eltudná képzelni őt a csapatában. Azonban most felkeltették az álmából…

56fceb5e03397aa1da000001

Aurelio De Laurentiis elnök urat. Igen ő a Napoli mindenható első embere. Az olasz üzletember készséggel bevallotta, hogy a svéd klasszis az álma. Jobban mondva az álom az, hogy Ibra a babakék mezben fusson ki a pályára. Volt néhány olyan olasz lap, akik ezt követően le is hozták, hogy Zlatan szívesen visszatérne Itáliába. Annak ellenére irkálták ezt, hogy  a csatár bármivel is célozgatott volna erre.

Most viszont már nem is kell megszólalnia ezen ügy kapcsán. A mindenki által jól ismert ügynöke, Mino Raiola ugyanis újfent kinyitotta a száját és megvétózta ennek a transzfernek a lehetőségét. A köpcös játékosmenedzser a Magyarországon aligha hallgatott Radio Kiss Kiss-nek adott egy rövid nyilatkozatot:

“Zlatan a Napoliban? Felejtsék el. Ibra nem fog Nápolyba költözi a következő szezontól. Ez az álom nem fog beteljesülni!” – utalt De Laurentiis kijelentésére.

Azonban ez még mindig nem változtat azon, hogy még mindig nem lehet tudni, hol is fogja folytatni a svéd világsztár a pályafutását. Marad Angliában? Esetleg Amerika? Avagy visszatér a hazájába, vagy talán ez a nyilatkozat Raiola részéről egy terelés és valós lenne a Napoli végkimenetel? Ahogy szokás mondani, a reklám (szezon végeztével) után megtudjuk.

Szerző: Borbély Szabolcs